Rekonstrukce půdního prostoru je určena pro mladý pár čekající dalšího člena rodiny. Prostor, omezen dvěma konstrukčními dřevěnými sloupy krovu a komínem uprostřed dispozice, se objemově zvětšil přidáním pultového vikýře v části aktivní zóny bytu. Tedy v kuchyni s jídelním stolem. Vytvoření zakřivené sádrokartonové stěny u hygienického zařízení, vede uživatele plynule od vstupu k obývacímu pokoji. Hygienické zařízení obsahuje jedno samostatné WC a koupelnu se sprchou a vanou umístěnou v prostoru. Klidová zóna je řešena prozatím jako jeden prostor, který se dle potřeby rozdělí skříní na dětský pokoj a ložnici. Stěnu u vstupu mezi schodištěm a obytným prostorem tvoří příčka z napínané fólie s originálním vzorem. Pro podlahovou krytinu v celém bytě byla zvolena litá podlaha na bázi polyuretanových a epoxidových pryskyřic od firmy AST Systems. Na stěny v hygienickém zařízení byla použita dekorativní stěrka.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.